Wij zijn Diederick en Mariska en groot fan van alles wat met landelijk wonen te maken heeft. De liefde voor oud hout en mooie decoratie is gekomen door de verbouwing van ons vorige huis. Dit huis hebben we van boven tot onder verbouwd in de landelijke stijl met bijvoorbeeld een houten plafond en gebinten met eiken balken. 

Toen het huis zo goed als verbouwd was gingen we regelmatig samen op pad om ons huis in te richten. We zagen prachtige tafels met prijzen die voor ons helaas onbetaalbaar waren. Zodoende lieten we ons in de winkels inspireren en pakte we thuis potlood en papier om onze droommeubels uit te tekenen zoals wij het in ons hoofd hadden. Diederick ging daarmee aan de slag en het resultaat was een prachtige, redelijke betaalbare tafel. Al snel kwamen wij erachter dat wij niet de enige waren die dit probleem tegen kwamen. Zo is Diederick in de avonduren en in het weekend begonnen met het maken van tafels.

En natuurlijk komt van het één het ander. Want als je een prachtige tafel hebt dan hoort daar natuurlijk ook een mooie waterkruik of een oude houten bak op. Dus zijn wij op zoek gegaan naar stoere, unieke decoratie en mooie linnen banken en stoelen. We hebben daar allebei  onze fulltime job van gemaakt. Want wat is er nu mooier dan van je hobby je werk maken?!

Inmiddels zijn we verhuisd en zijn we de trotse bewoners van een oude monumentale boerderij uit 1700 in het mooie Speuld (een klein dorpje in de Gemeente Ermelo) De boerderij is nog in oude staat dus dit wordt een enorme verbouwing. De komende jaren zullen we weer alles op alles zetten om van dit plekje ons thuis van te maken, natuurlijk met liefde voor de originele details, oud hout en oude materialen.  Daarnaast helpen we u ook graag om een prachtige sfeer te creëren.

Sfeervolle groetjes,

Diederick en Mariska 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Rust & tiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel